Bieneke Verheijke werkt als externe medewerker via DSP-groep. Zij is met name gespecialiseerd op het terrein van onderwijs.

Bieneke is een zeer ervaren en betrouwbare projectmanager, tevens een doorzetter en een samenbinder. Zij is in deze hoedanigheid vaak betrokken bij projecten waar mensen/organisaties hun schouders onder een gezamenlijke  doelstelling moeten zetten.

Bieneke heeft veel ervaring opgebouwd in het onderwijsveld en in de relatie naar de arbeidsmarkt/-voorziening. Bovendien heeft zij uit eigen ervaring affiniteit met het onderwerp vroegtijdig schoolverlaten. Eén van haar 4 kinderen behoort tot een risicogroep en heeft nog een lange weg te gaan op het vmbo/lwoo. Als gebruiker heeft ze hierdoor kennisgemaakt met alle bestaande zorgstructuren, coaches, coördinatoren etc. en heeft in de praktijk kunnen ervaren wat er goed en fout kan gaan.

Bieneke kiest vooral opdrachten waar ze haar kwaliteiten èn haar maatschappelijke ambitie in kwijt kan. Deze opdracht rond het voorkomen vroegtijdig schooluitval vanuit RMC Utrecht-Zuid voldoet voor haar aan beide randvoorwaarden

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Eric Lagendijk.

Bieneke Verheijke

Externe medewerker

Medewerkers Functie
< | 1 | 2 | >