Cursus Crowd Management

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) organiseert begin 2019 een 5-daagse cursus over Crowd Management voor security-, safety- , facility managers en organisatoren. Insteek van de cursus is om te leren de veiligheid in gebouwen of op evenementen te waarborgen.

Praktijkcase ‘Een veilig en gastvrij Rembrandtplein’

Paul van Soomeren en Randy Bloeme van DSP-groep presenteren samen de lesmodule ‘Een veilig en gastvrij Rembrandtplein’. In deze praktijkcase leggen zij de situatie uit die op het uitgaansgebied Rembrandtplein bestaat en hoe je groepsgedrag kunt beïnvloeden en bezoekersstromen in goede banen kunt leiden. Eerder gaven zij ook een ronde tafelsessie over de festivalaanpak in uitgaansgebieden op het SBO-congres Veiligheid bij Evenementen op 28 november 2017.

Wanneer?

15, 22, 29 januari, 5 en 12 februari 2019. De lesmodule (onderdeel van module 4) van Paul van Soomeren en Randy Bloeme is op dinsdag 5 februari 2019.

Waar?

BCN Utrecht
Daltonlaan 100, 3584 BJ Utrecht
030 256 7390

Korting

Relaties uit ons netwerk kunnen met een korting op de deelnemersprijs (2.999 euro ex. btw) deelnemen aan de cursus Crowd Management in de praktijk. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u een mail sturen naar Paul van Soomeren of Randy Bloeme.

Meer lezen

Lees meer over de cursus op de website van het SBO.

Lees meer over de festivalaanpak of over beïnvloeding van  gedrag in uitgaansgebieden.

Dowload hier meer informatie:

Meer weten over de cursus Crowd Management of wilt u korting op deelname?

Neem dan vrijblijvend contact op met Paul van Soomeren.

Paul van Soomeren Paul van Soomeren