In het kader van mijn duale opleiding Integrale Veiligheidskunde aan de Haagse Hogeschool, zal ik mij het komende halfjaar gaan inzetten voor DSP-Groep. Een duale opleiding houdt in dat de eerste twee jaar van de studie voornamelijk uit theorie en een aantal projecten bestaat en in het derde en vierde jaar wordt van een student verwacht een zogeheten LAP-plaats (leerarbeidsplaats) te vervullen. Dit kan worden gezien als een soort stage alleen wordt er gestreefd naar een meer intensievere ontwikkeling van een HBO-werk en denkniveau.

Ik zal de functie van onderzoeksassistente vervullen waarin ik mij voornamelijk zal focussen op het onderzoek naar de lokale aanpak van radicalisering, maar ook zeker inzetbaar zal zijn voor andere opdrachten op het gebied van veiligheid. Mijn werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit literatuurstudie, stukken schrijven en verslaggeving van interviews. Ik hoop een mooie en leerzame tijd tegemoet te gaan en ik heb er ontzettend veel zin in!

Meer weten?

Wil je meer weten over Amanda of over haar projecten bij DSP? Neem dan contact met haar op. Ze staat u graag te woord!
aramirez@dsp-groep.nl of 020-6257537

Stuur ons een bericht