Ik ben net begonnenĀ als onderzoeker bij DSP-groep. Ik zal me vooral bezig houden met projecten op het gebied van cultuur, maar ben ook inzetbaar op andere thema’s.
Als onderzoeker vind ik het belangrijk om verbindingen te leggen tussen verschillende disciplines. Door vanuit meerdere disciplines te kijken, kun je vaak net meer de diepte in. Je bekijkt het vraagstuk vanuit een nieuw perspectief en neemt het vervolgens mee in je advies.

Ervaring

In de afgelopen jaren heb ik veel onderzoekservaring opgedaan, zowel verdiepend, in het veld als op projectbasis, waarbij cultuur in de breedste zin een terugkerend thema is. Zo heb ik mij onder andere verdiept in de wereld van de stadsgeografie, toerisme, en migratie. Aandacht voor zowel inhoud als proces zijn voor mij belangrijk om tot een goed eindproduct te komen.

Promotieonderzoek

Naast mijn werk bij DSP-groep, ben ik in de afrondende fase van mijn promotieonderzoek aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Universiteit Utrecht. Binnen dit onderzoek heb ik gekeken naar de motieven en ervaringen van mensen die in een grensregio wonen en regelmatig de grens overgaan voor winkelen en/of vrijetijdsbesteding.

Contact opnemen met Bianca?

Wil je iets weten over Bianca of over haar projecten bij DSP? Neem dan contact met haar op.
Bianca staat u graag te woord!
bszytniewski@dsp-groep.nl of 020-705 93 71

Bianca Szytniewski Bianca Szytniewski