In 2013 heb ik mijn bacheloropleiding Psychologie aan de UvA afgerond. Vervolgens heb ik de master Klinische Forensische Psychologie behaald aan dezelfde universiteit. Vanwege mijn affiniteit met het vraagstuk criminaliteit heb ik ervoor gekozen om ook nog de master Opsporingscriminaliteit aan de VU te volgen. In het kader van laatstgenoemde opleiding loop ik nu stage bij DSP-groep.

In opdracht van de gemeente Amsterdam zal ik mij vooral bezighouden het Rembrandtplein schoner en veiliger te krijgen. Dit project bouwt voort op eerder theoretisch onderzoek naar maatregelen tegen alcohol gerelateerd uitgaansgeweld en eerder experimenteel onderzoek om wildplassen te reduceren door middel van positieve gedragsbeïnvloeding.

Meer weten?

Wil je meer weten over Daniel of over zijn projecten bij DSP? Neem dan contact met hem op. Hij staat u graag te woord!
dhofstra@dsp-groep.nl of 020-705 93 55

Daniel Hofstra Daniel Hofstra