Openbaar vervoer vanaf CS Amsterdam (20 min.)
Neem op Amsterdam Centraal Station stadsbus 48 aan de IJ-zijde (Perron G-G) richting Houthavens tot halte Houtmankade. Deze halte is net over de brug. Als u uitstapt loopt u een klein stukje terug over de brug heen de Van Diemenstraat in. Aan uw linkerhand ziet u werkgebouw Het Veem. U kunt aanbellen bij 408.

Fietsen (OV-fiets) vanaf CS Amsterdam (5 min.)
Neem de achteruitgang van het station (IJ-zijde) en sla linksaf langs de ponten. Volg de oever van het IJ. Aan de overkant van de straat passeert u de Kamer van Koophandel. Sla rechtsaf over de brug: Westerdoksdijk. Vervolg deze weg ongeveer 500 meter tot aan de stoplichten aan het eind. De weg maakt een bocht naar links – blijf de grote weg volgen: Van Diemenstraat.

Lopen vanaf CS Amsterdam (15 min.)
Zelfde route als fietsen.

Auto en parkeren
Raadpleeg Google Maps voor een routebeschrijving met de auto. U kunt in de straten rondom DSP-groep parkeren. In de directe omgeving van de Van Diemenstraat is het tarief 6 euro per uur. U kunt hier kijken naar alle parkeertarieven per zone.

U kunt ook in de Willemspoort garage parkeren. Van daaruit is het nog 11 minuten lopen naar de Van Diemenstraat 408.

Of u kunt ook bij parkeergarage IJDock parkeren. Van daaruit is het nog 10 minuten lopen naar DSP. Deze parkeergarage kunt u van tevoren reserveren. Het tarief is dan lager.

Het Veemgebouw
We zitten in het Veemgebouw (voor ingang zie foto hierboven): het vierde grote gebouw aan de rechterkant als u vanaf het Station de Van Diemenstraat inkomt. De ingang op nummer 408 is het handigst. de DSP-bel bevindt zich op de zwarte paal rechts van de deur. In de hal de trap op (1 hoog) deur door en helemaal rechts aanhouden. In de hoek treft u de toegangsdeur en kunt u aanbellen. U kunt ook op 410 naar binnen. Rechts de lange gang door, door de deuren. Neem de trap naar de eerste verdieping. Zie rest beschrijving bij 408.

Trappetje op, de DSP-bel bevindt zich op de zwarte paal rechts van de deur. In de hal de trap op (1 hoog) deur door en helemaal rechts aanhouden. In de hoek treft u de toegangsdeur en kunt u aanbellen.
Trappetje op, de DSP-bel bevindt zich op de zwarte paal rechts van de deur. In de hal de trap op (1 hoog) deur door en helemaal rechts aanhouden. In de hoek treft u de toegangsdeur en kunt u aanbellen.