Openbaar vervoer vanaf CS Amsterdam (20 min.)
Neem op Amsterdam Centraal Station stadsbus 48 aan de IJ-zijde (Perron G-G) richting Houthavens tot halte Houtmankade. Deze halte is net over de brug. Als u uitstapt loopt u een klein stukje terug over de brug heen de Van Diemenstraat in. Aan uw linkerhand ziet u werkgebouw Het Veem. U kunt aanbellen bij 408.

Fietsen (OV-fiets) vanaf CS Amsterdam (5 min.)
Neem de achteruitgang van het station (IJ-zijde) en sla linksaf langs de ponten. Volg de oever van het IJ. Aan de overkant van de straat passeert u de Kamer van Koophandel. Sla rechtsaf over de brug: Westerdoksdijk. Vervolg deze weg ongeveer 500 meter tot aan de stoplichten aan het eind. De weg maakt een bocht naar links – blijf de grote weg volgen: Van Diemenstraat.

Lopen vanaf CS Amsterdam (15 min.)
Zelfde route als fietsen.

Auto en parkeren
Raadpleeg Google Maps voor een routebeschrijving met de auto. Het tarief voor parkeren tot aan de brug richting de Tasmanstraat is € 4,00 per uur. Over de brug betaalt u € 3,00 per uur. U kunt betalen met Parkeer en Bel of bij een automaat (bankpas of muntgeld).

Het Veemgebouw
We zitten in het Veemgebouw (voor ingang zie foto hierboven): het vierde grote gebouw aan de rechterkant als u vanaf het Station de Van Diemenstraat inkomt. De ingang op nummer 408 is het handigst. de DSP-bel bevindt zich op de zwarte paal rechts van de deur. In de hal de trap op (1 hoog) deur door en helemaal rechts aanhouden. In de hoek treft u de toegangsdeur en kunt u aanbellen. U kunt ook op 410 naar binnen. Rechts de lange gang door, door de deuren. Neem de trap naar de eerste verdieping. Zie rest beschrijving bij 408.

Trappetje op, de DSP-bel bevindt zich op de zwarte paal rechts van de deur. In de hal de trap op (1 hoog) deur door en helemaal rechts aanhouden. In de hoek treft u de toegangsdeur en kunt u aanbellen.
Trappetje op, de DSP-bel bevindt zich op de zwarte paal rechts van de deur. In de hal de trap op (1 hoog) deur door en helemaal rechts aanhouden. In de hoek treft u de toegangsdeur en kunt u aanbellen.