Even voorstellen

Sinds oktober 2021 ben ik begonnen bij DSP-groep. Een aantal jaar geleden heb ik vanuit het programma Zorg voor de Jeugd samengewerkt met DSP-groep. In die jaren daarna is het Veem gebouw niet uit mijn hoofd gegaan. DSP-groep kwam toen op mij over als een leuk inhoudelijk gedreven bedrijf met een goede sfeer en fijne collega’s. En… wat blijkt, het klopt ook nog eens!

Ervaring

Na mijn studies Pedagogische wetenschappen en Jeugdstudies ben ik aan de slag gegaan bij een non-profitorganisatie in het onderwijs als project- en onderzoeksmedewerker. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de Vereniging Nederlandse gemeenten als beleids- en programmamedewerker, met opdrachten bij zowel het Ministerie van Volksgezondheid als in de laatste 3 jaar bij het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd. Zo heb ik het jeugddomein op vele vlakken leren kennen zowel vanuit landelijk als lokaal perspectief.

Door mijn analytische blik ben ik in staat om complexe kwesties te onderzoeken en doorgronden, en door mijn hands-on mentaliteit weet ik dit snel om te zetten in concrete projecten en acties. De gemeenschappelijke deler en mijn grote drijfveer hierin zijn kinderen, jongeren, ouders en omgeving. Maatschappelijke organisaties en overheden zijn er om kinderen, jongeren en ouders, die het heel even zelf niet lukt, te ondersteunen. Dit vraagt luisteren, luisteren en nog eens luisteren. Daarna vraagt dit om met al je kennis en kunde dit om te bouwen naar beleid wat ondersteunend is aan de vraag van deze gezinnen. Graag help ik overheden en andere maatschappelijke organisaties om dit zo goed mogelijk vorm te geven en uit te voeren.

Typisch Amber:

  • Altijd eerst op zoek naar de menselijke connectie
  • Houdt van afwisseling tussen analyseren en doen
  • Is niet snel van haar stuk te brengen

Contact opnemen met Amber?

Wil je meer weten over Amber of over haar projecten bij DSP? Neem dan contact met haar op. Ze staat je graag te woord.