Even voorstellen

Begin september 2019 ben ik als adviseur begonnen bij DSP-groep. Op dit moment ben ik voornamelijk betrokken bij projecten op het gebied van sport en jeugd.
Ik heb veel kennis van de sport- en onderwijswereld en het verbinden van beide. Mijn liefde voor sport maakt dat ik gezond competitief ben en graag werk in een dynamische omgeving.

De term sport schiet tegenwoordig tekort. Sport is meer dan bewegen. Het gaat over o.a. welzijn, preventie, integratie en opvoeden. Die werelden breng ik graag bij elkaar en het liefst zou ik er alles over weten. Dagelijks ben ik ermee bezig om de maatschappelijke waarde van sport optimaal te benutten. Dat begint bij goed beleid, wat ik graag voor iedereen begrijpelijk en uitvoerbaar maak.

Ervaring

Na mijn opleiding Sport, Management & Ondernemen werd ik project- en accountmanager bij Schooljudo. Hier heb ik in de praktijk ervaren dat sport een belangrijk middel is in de opvoeding van kinderen. Toen ik bij DSP begon, ben ik o.a. meteen aan de slag gegaan in het project ‘Naschoolse sport in Vlaanderen’. Wat natuurlijk mooi aansluit bij mijn ervaring.

Wat mij typeert:

  • Nieuwsgierig en betrokken.
  • Doelgericht en gedreven.
  • Ik start liever vandaag dan morgen.

Contact opnemen met Emma?

Wil je iets weten over Emma of over haar projecten bij DSP? Neem dan contact met haar op.
Ze staat je graag te woord.