Even voorstellen

Eind maart 2019 ben ik als junior onderzoeker begonnen bij DSP-groep. Op dit moment ben ik voornamelijk betrokken bij projecten op het gebied van veiligheid, justitie en openbare orde.

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor alles wat met veiligheid te maken heeft. Ik vind dan ook niets leuker dan mij nu bij DSP-groep met zoveel verschillende complexe vraagstukken op het gebied van veiligheid, justitie en openbare orde bezig te houden. Omdat we bij DSP-groep met zo’n verscheidenheid aan onderzoeken te maken krijgen, heb ik het gevoel dat ik mijn kennis van psychologie, criminologie en internationaal recht heel goed tot zijn recht kan laten komen.

Ervaring

Ik studeerde Klinische Psychologie en Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In diezelfde periode werkte ik als vrijwilliger bij Slachtofferhulp Nederland en bij de crisisopvang Meisa Amsterdam. Daarnaast werkte ik als onderzoeksassistent voor de Universiteit van Amsterdam. Ik had een ondersteunende rol in een onderzoek naar impliciete en expliciete associaties van mannelijke seksueel delinquenten ten aanzien van vrouwen. Dit onderzoek verrichtten wij in samenwerking met de Oostvaarderskliniek, De Waag en Van der Hoeven Kliniek.

Vervolgens rondde ik mijn master Opsporingscriminologie met Research Track af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Voor mijn onderzoeksstage aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van VU Amsterdam onderzocht ik een juridische misstap van een Nederlands overheidsorgaan. In 2018 vertrok ik naar Turijn om daar een master Transnational Crime and Justice te volgen aan University for Peace in samenwerking met United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute.

Wat mij typeert:

  • Enthousiasteling
  • Veelzijdig
  • Goede luisteraar die graag concretiseert en analyseert

Contact opnemen met Nynke?

Wil je iets weten over Nynke of over haar projecten bij DSP? Neem dan contact met haar op.
Ze staat je graag te woord.