Even voorstellen

Hoi, ik ben Maud! Afgelopen zomer heb ik mijn studie afgerond en ben ik opzoek gegaan naar een startersbaan. In de loop van mijn studie is mijn interesse in het doen van onderzoek gegroeid, waarbij ik het vooral leuk vind om de koppeling tussen theorie en praktijk te maken. Als onderzoeker of adviseur bij DSP-groep werk je in opdracht van verschillende opdrachtgevers, zoals gemeenten en ministeries, waarbij je je verdiept in diverse problemen en vraagstukken. De diversiteit aan opdrachten en onderwerpen spreekt mij erg aan! DSP-groep is voor mij dan ook de perfecte plek om te beginnen met mijn carrière als onderzoeker.

Ervaring

Ik heb een bachelor Criminologie en master Interventiecriminologie gevolgd, waarvan ik een semester in Brussel heb gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met thema’s rondom huiselijk geweld, jeugd(criminaliteit), levensloopcriminologie en interventies. Ook naast mij studie heb ik mij bezig gehouden met deze onderwerpen, onder andere door het uitvoeren van onderzoek naar de aanpak van huiselijk geweld bij een groot onderzoeksinstituut. Ik vind het interessant om te onderzoeken welke factoren van invloed zijn op crimineel gedrag en wat met deze kennis kan worden gedaan om criminaliteit te voorkomen. Bij DSP-groep houd ik mij voornamelijk bezig met projecten binnen het veiligheidsdomein, maar ik maak ook graag eens een uitstapje naar projecten gericht op jeugd.

Typisch Maud:

  • Gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke vraagstukken
  • Zeer georganiseerd
  • Nieuwsgierig en geïnteresseerd

Contact opnemen met Maud?

Wil je meer weten over Maud of over haar projecten bij DSP? Neem dan contact met haar op. Zij staat je graag te woord.