Even voorstellen

In november 2020 ben ik als onderzoeker/adviseur begonnen bij DSP-groep. Bij DSP ga ik aan de slag met opdrachten in het zorgdomein. Met mijn ervaring, nieuwsgierigheid en analytische blik wil ik bijdragen aan het inzichtelijk maken van de taaie en complexe vraagstukken in de zorg en meedenken over manieren om het anders en eenvoudiger te organiseren.

We vinden al snel dat het anders of beter kan, maar de praktijk blijft weerbarstig. Deze fundamentele spanning tussen de oprechte wil en inzet van professionals, beleidsmakers en bestuurders om het goed te doen, en de schaarste en complexiteit die steeds weer belemmert en vertraagt, dat fascineert me.

Ervaring

Ik studeerde Bestuurskunde en Organisatiewetenschappen (beide masters cum laude) aan de Radboud Universiteit. Na mijn afstuderen ben ik in 2016 begonnen bij een klein adviesbureau. Daar heb ik mogen onderzoeken, adviseren en trainen in het brede sociaal domein. Dus op en over de grenzen van zorg, veiligheid, wonen en bestaanszekerheid.

Zo heb ik onderzoek en ontwikkelopdrachten uitgevoerd op het gebied van administratieve lasten jeugdhulp, de professionalisering van gemeentelijk opdrachtgeverschap en de aanpak personen met verward gedrag. En heb ik me in 2019 vastgebeten in de Wet verplichte ggz. Als expert van de Vliegende Brigade+ (ZonMw) heb ik samen met gemeenten, ggz-aanbieders en GGD’en in verschillende rollen mogen onderzoeken en ontwikkelen.

Naast mijn werk bij DSP ben ik gastdocent in de opleiding ‘Eenvoudig Organiseren van Gemeenten’ van de Radboud Management Academy.

 Typisch ik

  • Ik ben een scherpe analyticus
  • Ik ben ontzettend nieuwsgierig en wil heel graag weten hoe iets in elkaar zit en waarom
  • Ik ben enthousiast en gedreven; het gaat ergens om!

Contact opnemen met Tjisse?

Wil je meer weten over Tjisse of over zijn projecten bij DSP? Neem dan contact met hem op. Hij staat je graag te woord.