Profiel

Ik werk sinds april 2018 als junior-onderzoeker bij DSP-groep. Ik ben actief in een breed palet aan projecten, zowel op de gebieden van zorg, openbare orde en veiligheid, en daarbuiten. Ik verdiep me graag in de complexiteit van onderwerpen, om ze dan begrijpelijk te maken. Hierdoor wil ik graag bijdragen aan de toepassing van gedegen kennis voor praktische kwesties.

Ervaring

Ik studeerde Culturele Antropologie aan de Universiteit Utrecht, en rondde mijn master Conflict Studies & Human Rights cum laude af. Daarna doceerde ik namens de University for Peace aan de Haagse Hogeschool, en ben ik actief geweest als consultant voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Ik heb een brede maatschappelijke interesse die zich uit in diverse activiteiten. Zo ben ik naast DSP-groep ook werkzaam als vrijwillig taaldocent voor ongedocumenteerden, en als voorzitter van NGIZ Club Clingendael. Op deze manier verbind ik me met diverse uiteenlopende groepen en netwerken in de Nederlandse maatschappij. Die verschillende ervaringen en perspectieven vind ik interessant en houden me scherp.

Typisch Arjun

  • Bevlogen en idealistisch, maar altijd open voor kritiek
  • Eerst onderzoeken en zien, dan geloven
  • Met humor en √©lan naar de kern