Profiel

Ik ben al 24 jaar verbonden aan DSP-groep en in die tijd ben ik binnen projecten met zeer diverse onderwerpen projectleider, adviseur of onderzoeker geweest. Zo was ik onder andere jarenlang projectleider van het landelijke programma Communities that Care, het sociaal preventief supportersbeleid, de groepsaanpak jeugd, risicojeugd en vroegsignalering. De kracht van DSP is dat iedereen zich kan ontwikkelen op thema’s die ze interessant vinden.

De laatste jaren ben ik ook zeer actief als interim adviseur of projectleider bij verschillende gemeenten. Zo heb ik bij de gemeente Amsterdam op diverse onderwerpen gezeten (groepsaanpak, niet-schoolse voorzieningen). Bij gemeente Amstelveen hield ik me bezig met vroegsignalering. Bij Utrechtse Heuvelrug hielp ik bij de inrichting van Dorpsteams. De afgelopen drie jaar heb ik bij de gemeente Hoorn eerst op de dossiers
Onderwijs Zorg Arrangementen (OZA), Vroegtijdige Schoolverlaters (VSV) en de uitvoeringsagenda Jeugdzorg gezeten. Daarna ben ik in Hoorn teruggevraagd als bovenregionaal projectleider Veilig Thuis. Vanaf Maart 2021 werk ik bij de SED gemeenten in Westfriesland op het account Veilig Thuis en Kindermishandeling en het Gedwongen kader (RvdK, GI’s, gebiedsteams, zorgaanbieders).

Typisch Marga

  • Ik maak snel en gemakkelijk aansluiting met mijn gesprekspartners
  • Ik werk graag samen met zowel beleidscollega’s als de mensen in het veld
  • Ik ben gewoon heel nieuwsgierig