Profiel

In oktober 2019 ben ik als adviseur en onderzoeker gestart bij DSP, waar mijn focus ligt op het jeugddomein. Maar nieuwsgierig als ik ben, naar nieuwe mensen, ideeën en situaties, maak ik af en toe ook graag een uitstapje naar andere thema’s als veiligheid en zorg. Ik maak gemakkelijk contact, ben van nature positief ingesteld en kan met mijn energieke houding anderen vaak goed enthousiasmeren. Als ik mijn zinnen ergens op zet, zorg ik ook dat de klus geklaard wordt. Ik ben een echte doorzetter die zich niet gemakkelijk uit het veld laat slaan.

Ervaring

Ik studeerde Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek en daaropvolgend behaalde ik de master Youth Studies aan de Universiteit Utrecht. Voordat ik bij DSP-groep kwam werken was ik werkzaam als zelfstandige. Gedurende deze tijd heb ik veel praktische ervaring opgedaan in de uitvoering, monitoring en evaluatie van jeugdinterventies gericht op o.a.: loverboyproblematiek, preventie van risicogedrag en seksuele grensoverschrijding, seksuele ontwikkeling en social media. Ik verzorgde voorlichtingen, workshops en trainingen op PO en VO en was daarnaast werkzaam als ambulant hulpverlener en deed coaching-/mentortrajecten met meisjes die te maken hebben gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag en/of weerbaarheidstrainingen behoefden. Gedurende deze periode heb ik veel samengewerkt met jongeren en hun ouders, docenten en ketenpartners. In de tijd dat ik werkte als zelfstandige heb ik een goed oog voor de praktijk ontwikkeld. Deze opgedane kennis en ervaring kan ik nu mooi gebruiken bij DSP-groep als adviseur en onderzoeker in  het jeugddomein.

Typisch Nina

  • Ik ben een echte teamplayer die ervan houdt om ieders kwaliteiten optimaal te benutten en samen te streven naar een mooi eind product
  • Ik ben actie- en doelgericht, een echte aanpakker
  • Met mijn energieke en enthousiaste houding krijg ik mensen in beweging