DSP-groep en de Nederlandse Vechtsportautoriteit zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair voor het opzetten en uitvoeren van een onderzoek naar omvang en aanbod van kickboks/thaiboks- en MMA-gyms in Nederland. Dit onderzoek moet leiden tot de sportkaart van Nederland op het gebied van de full contact vechtsporten. Voor de Vechtsportautoriteit gaat dit een belangrijke database vormen. Het onderzoek is dus sterk praktijkgericht.

Wat bieden wij?

De Nederlandse Vechtsportautoriteit is een compacte, jonge organisatie die een pioniersrol vervult bij het reguleren van de full contact vechtsporten kickboksen, thaiboksen en MMA in Nederland. Hun standplaats wordt gehost door de gemeente Amsterdam. DSP-groep is een beleidsonderzoeksbureau en wij werken samen met de Nederlandse Vechtsportautoriteit. Je krijgt de kans om je echt te verdiepen in de vechtsportorganisaties in Nederland, van klein sportschooltje tot grote top sportscholen. Wij kunnen jou daarin introduceren en begeleiden. Wij bespreken samen de precieze omvang en diepgang van het onderzoek.

Wat vragen wij van je?

Commitment, inzet, interesse en vooral plezier. Uiteindelijk bepaalt dat ook de kwaliteit van je werk. Wij voorzien in een stageplek voor de periode september 2018  – januari 2019, gemiddeld ongeveer drie à vier dagen per week. Je bent flexibel en vindt het niet erg om af en toe in de avond of weekend ingezet te worden. Precieze duur en omvang zijn in overleg overeen te komen.

Wat moet je volgens ons hebben en kunnen?

Je moet vooral veel willen leren. Wij verwachten een nieuwsgierige, open houding van jou als stagiair. Als er affiniteit is met (vecht)sport is dit een groot voordeel. Verder moet je het leuk vinden om onderzoek te doen, is het handig als je vlot en goed schrijft, en moet je er voor in zijn om ons te helpen bij allerlei klussen die tijdens je stageperiode op ons en jouw pad komen, zoals het bijwonen en inplannen van bijeenkomsten, het helpen bij nieuwsberichten of het maken van verslagen.

Niveau is minimaal laatste fase HBO of WO, relevante richtingen zoals Sport, Management & Ondernemen, Sportmarketing, Bewegingswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Marketing en Communicatie.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website van de Nederlandse Vechtsportautoriteit of mail naar Farid Gamei, manager Vechtsportautoriteit: info@vechtsportautoriteit.nl.