Profiel

Sinds oktober 2018 ben ik als adviseur werkzaam bij DSP-groep. Ik werk voornamelijk aan projecten binnen de thema’s jeugd, leefbaarheid, zorg, veiligheid en op het snijvlak van deze domeinen.

Ik zie het als een mooie strategische uitdaging om verschillende belangen op verschillende niveaus bijeen te brengen. Hierin vind ik het belangrijk om de praktijk in het vizier te houden. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik me blijf verwonderen, vragen stel en makkelijk contact maak.

Ervaring

Ik heb na mijn propedeuse pedagogiek de bachelor sociologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en vervolgens de Master Stadssociologie ‘grootstedelijke vraagstukken en beleid’ aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam behaald.

Voordat ik bij DSP-groep kwam, was ik werkzaam als zelfstandige, veelal voor gemeenten. Ik heb als zelfstandige en binnen DSP-groep meerdere veranderkundige opdrachten uitgevoerd waarbij ik werkte aan (domein overstijgende) complexe projecten, binnen het veiligheidsdomein en het sociaal domein. Bestuurlijke en politieke sensitiviteit en samenwerken met alle betrokken partijen met verschillende belangen is hier keer op keer essentieel in. Ik werkte onder meer met gemeenten, GGD, GGZ, politie, OM, hulpverleningsorganisaties en ook met burgers en ondernemers.

Ik ben een ervaren projectleider, regievoerder en procesmanager. Ik doe vaak projecten waarbij ik me bezig hou met inrichten en optimaliseren van werkprocessen en organisatiestructuren. Ik ga flexibel te werk, in multidisciplinair verband en altijd gericht op concrete resultaten.

 Typisch Noortje

  • Ik ben flexibel, niet stressgevoelig en weet de rust te bewaren in stressvolle situaties
  • Ik hou ervan om zaken aan elkaar te verbinden
  • Ik ben doel- en oplossingsgericht, een aanpakker die weet te analyseren en te prioriteren