Beleidsadvies, beleidsonderzoek en management

DSP-groep is een onafhankelijk bureau voor beleidsadvies, beleidsonderzoek en management, gevestigd in Het Veem aan de IJ-oevers in Amsterdam. Sinds de oprichting van het bureau in 1984 werken wij veelvuldig in opdracht van de overheid (ministeries, provincies en gemeenten), maar ook voor maatschappelijke organisaties op landelijk, regionaal of lokaal niveau. Het bureau bestaat uit ruim 30 medewerkers en een groot aantal freelancers, die elk hun specifieke vaardigheden combineren met inhoudelijke deskundigheid op één of meer terreinen. We zijn inhoudelijk goed op de hoogte van ontwikkelingen op verschillende beleidsterreinen en we weten wat er moet gebeuren om beleid te implementeren en resultaten te bereiken.

Vernieuwing en verbetering publieke sector

Onze focus ligt op ondersteuning bij vernieuwing en verbetering in de publieke sector. We houden van complexe maatschappelijke vraagstukken en helpen u graag met beleidsonderzoek, beleidsadvies of het (tijdelijk) managen van een project of programma. We monitoren en we evalueren, we verkennen en bereiden visies en programma’s voor en we begeleiden verandertrajecten en de uitvoering van projecten en programma’s. Werkende praktijkoplossingen waar u écht iets aan heeft. Wij zijn adviseurs en onderzoekers die inhoudelijk bevlogen, positief kritisch, informeel en sociaal zijn en die aantoonbaar resultaat en maatschappelijk rendement behalen.

Privacyverklaring DSP-groep
Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle sitebezoeken, contacten en overeenkomsten met DSP-groep, gevestigd aan de Van Diemenstraat 410, 1013 CR, Amsterdam. Merlijn Landré is de contactpersoon voor privacyzaken van DSP-groep B.V. Hij is te bereiken via privacy@dsp-groep.nl.

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur ons een bericht