Linda van Dongen is per 1 augustus begonnen als DSP-adviseur, voornamelijk actief op de gebieden openbare orde en veiligheid en het sociaal domein. Na haar studie criminologie is zij aan de slag gegaan als beleidsadviseur leefbaarheid en participatie bij een woningcorporatie in Den Haag. Linda heeft in die tijd nauw samengewerkt met diverse ketenpartners, zoals zorginstelling, politie en de gemeente. Met name op het vlak van sociale overlast en hennepaanpak. Nadat zij vier jaar in de huursector had gewerkt, wilde zij zich verbreden door ook andere sociale thema’s op te pakken en voor een commercieel bureau te gaan werken.

Deze ervaring deed zij op bij een adviesbureau dat gespecialiseerd is in informatievoorziening in het sociaal domein. Als consultant/projectmanager stond centraal in haar werk het in kaart brengen en optimaliseren van de processen in het sociaal domein (vraagverheldering, plan van aanpak, opstellen van een beschikking voor de Jeugdwet of de Wmo en het verkrijgen van relevante managementinformatie) en daarbij een vertaalslag maken naar het digitaal en veilig kunnen verwerken van deze informatie met behulp van software toepassingen.

Profiel

Linda is een enthousiaste en nieuwsgierige adviseur die graag nieuwe dingen leert en weet van aanpakken. Haar nieuwsgierigheid uit zich in het bijzonder in haar interesse voor gedrag en motieven van mensen. Haar uitdaging ligt in het behalen van resultaten, zij heeft een natuurlijke drive om de klus te klaren. Doordat Linda gemakkelijk contact maakt en niet schroomt om vragen te stellen, kan zij zich nieuwe onderwerpen snel eigen maken.

Typisch Linda

  • Ik ben een aanpakker met een open karakter en ga niet snel een uitdaging uit de weg.
  • Ik heb interesse voor het proces, waarbij ik samenwerking met de klant cruciaal vind
  • Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe mensen en onderwerpen

Lees het CV van Linda.

Meer weten?

Wil je meer weten over Linda of over haar projecten bij DSP? Neem dan contact met haar op. Ze staat u graag te woord!

Linda van Dongen Linda van Dongen