Werken bij DSP

Bij DSP werken betekent dat je een leuke en afwisselende baan hebt. De ene dag heb je overleg met een (potentiële) opdrachtgever, begeleid je een bijeenkomst op locatie en de andere dag werk je op kantoor, een prachtig pakhuis aan het IJ met een geweldig uitzicht.

Je werkt aan meerdere projecten tegelijk en afhankelijk van je kennis en kunde krijg je daarbij veel verantwoordelijkheid. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor onze klanten, want de wereld verandert voortdurend.

We zijn altijd op zoek naar jong en meer ervaren talent met expertise op en affiniteit met beleidsthema’s als jeugd, zorg, veiligheid, sport, cultuur en sociaal domein. Ondernemende, gedreven onderzoekers, adviseurs en procesbegeleiders, die onze opdrachtgevers in de publieke sector graag willen ondersteunen bij maatschappelijke vraagstukken.

Heb je belangstelling om daar jouw bijdrage aan te leveren? Stuur dan een open sollicitatie aan Aniek Verwest, partner bij DSP via het mailadres sollicitatie@dsp-groep.nl.

Wil je meer weten over werken bij DSP?

Neem dan contact op met Aniek Verwest, ze staat je graag te woord!