Vacature ondernemende, ervaren onderzoeker voor de zorg

 • Ben jij een echte beleidsonderzoeker?
 • Ben jij expert binnen het zorgdomein?
 • Is het jouw ambitie om het beleid in de zorg te verbeteren?
 • Heb jij heldere ideeën over de transformatie en innovatie van zorg, het sociaal domein en veiligheid?
 • Ben je analytisch, nieuwsgierig, zelfstandig, communicatief sterk, klantgericht en resultaatgedreven?
 • Zit ondernemingszin jou in het bloed en beschik je over uitstekende schrijfkwaliteiten?

Dan ben jij de collega die we zoeken voor ons zorgteam!

Over DSP

DSP bestaat uit een groep van ruim 35 gedreven professionals. Samen met onze opdrachtgevers in het publieke domein zoeken we naar praktisch toepasbare oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Die vraagstukken benaderen we breed en integraal; vanuit de inhoud en met oog voor (kwetsbare) doelgroepen.

Werkveld zorg

Die brede blik geldt ook voor ons werkveld zorg. Onze opdrachtportefeuille groeit met zeer interessante vraagstukken, vaak domeinoverstijgend van aard. Onze specifieke kennis van het zorgdomein verbinden we aan onze expertise en ervaring op de andere werkvelden zoals sociaal domein, veiligheid, wonen en jeugd. Goed en gedegen onderzoek zien we als de basis van ons advies. We werken voor non-profit opdrachtgevers die beleidsbepalers zijn in de zorg. We geven ze onze beste kwaliteit door onszelf te blijven: deskundig, kritisch, constructief en altijd gericht op pragmatische oplossingen.

Voorbeelden zijn  de implementatie van de Wet verplichte GGZ, decentralisatie van beschermd wonen en maatschappelijke opvang, de verbetering van cliëntondersteuning, het ontwikkelen van een integrale aanpak voor mensen met verward gedrag.

Wie zoeken wij?

We zoeken een gedreven collega met ervaring met dit type (beleids)vraagstukken in de zorg. Iemand die het aantrekkelijk vindt om heldere plannen van aanpak te bedenken voor complexe vraagstukken, die graag het voortouw neemt in grote en minder grote projecten en die het adviseren niet schuwt. Die ook beschikt over commerciële vaardigheden door initiatief te tonen bij het uitbreiden van ons netwerk.

Wij bieden

 • een marktconform salaris;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen en winstdeling;
 • een jaarcontract, met als wederzijds doel een vast dienstverband;
 • maatschappelijk zeer relevante onderzoeken en projecten;
 • een informele omgeving met betrokken collega’s;
 • een prachtige locatie aan het IJ in Amsterdam;
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

We streven binnen DSP-groep naar een grote diversiteit van medewerkers.

Interesse?

Stuur je CV voorzien van een motivatie naar vacature@dsp-groep.nl.

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij:
Christel Scholten of Mia Dieters. Ze zijn bereikbaar via 020 – 625 75 37.

 


Werken bij DSP

Bij DSP werken betekent dat je een leuke en afwisselende baan hebt. De ene dag heb je overleg met een (potentiële) opdrachtgever, begeleid je een bijeenkomst op locatie en de andere dag werk je op kantoor, een prachtig pakhuis aan het IJ met een geweldig uitzicht.

Je werkt aan meerdere projecten tegelijk en afhankelijk van je kennis en kunde krijg je daarbij veel verantwoordelijkheid. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor onze klanten, want de wereld verandert voortdurend.

We zijn altijd op zoek naar jong en meer ervaren talent met expertise op en affiniteit met beleidsthema’s als jeugd, zorg, veiligheid, sport, cultuur en sociaal domein. Ondernemende, gedreven onderzoekers, adviseurs en procesbegeleiders, die onze opdrachtgevers in de publieke sector graag willen ondersteunen bij maatschappelijke vraagstukken.

Heb je belangstelling om daar jouw bijdrage aan te leveren? Stuur dan een open sollicitatie aan Paul Duijvestijn, partner bij DSP via het mailadres sollicitatie@dsp-groep.nl.

Wil je meer weten over werken bij DSP?

Neem dan contact op met Paul Duijvestijn, hij staat je graag te woord!