Startende onderzoeker/adviseur zorg

Heb jij een passie voor beleidsonderzoek en beleidsadvies in de zorg? Heb je een afgeronde universitaire opleiding in de sociale wetenschappen? Wil je je graag verdiepen in de complexe vraagstukken die spelen in de zorg? En ben je nieuwsgierig en intrinsiek gemotiveerd de sector verder te helpen?

Dan zoeken we jou!

Onze opdrachtenportefeuille in de zorg groeit. Daarom zijn wij op zoek naar een startende ondernemende onderzoeker/adviseur in de zorg. Om samen onze opdrachtgevers te zoeken naar innovatie van de zorg. Om connecties te leggen met aanpalende sectoren als sociaal domein en veiligheid. En om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de samenleving.

Met jouw lef en ondernemerschap, in combinatie met een sociaal en communicatief vermogen help je DSP-groep om het zorgteam verder uit te bouwen. Dit betekent het verder ontwikkelen, versterken en profileren van onze identiteit in het zorgdomein en het intellectuele en creatieve vermogen van ons bureau.

Profiel
Je wilt verantwoordelijkheid, werken in een team en onderdeel zijn van een groep gedreven professionals. Je bent sterk analytisch, proactief, klantgericht, kunt uitstekend schrijven en gaat altijd voor de beste kwaliteit. Je bent kritisch en bekijkt graag hoe dingen beter, slimmer en betaalbaarder kunnen. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis zelfrelativering en sociale vaardigheden.

Wat doet DSP op het gebied van zorg?
DSP-groep ondersteunt cliëntenorganisaties, zorgaanbieders, gemeenten, provincies, rijksoverheid, verzekeraars en woningcorporaties in de zoektocht naar nieuwe werkwijzen die nodig zijn bij de enorme transformatie die de zorg momenteel doormaakt. Dat doen we met onderzoek, advies, projectmanagement en/of met implementatiemanagers. Altijd vanuit het perspectief van cliënten en in domeinoverstijgende teams (zorg, sociaal domein, veiligheid).

Wij bieden…

  • een zeer afwisselende maatschappelijk geëngageerde baan
  • een vrolijke werkomgeving op een prachtlocatie aan het IJ
  • samenwerking met inhoudelijk gedreven collega’s waarbij geldt; je staat er niet alleen voor
  • mogelijkheden om je verder te ontwikkelen met cursus, coaching of opleiding
  • een marktconform salaris

Interesse?
Stuur je motivatie en CV voor 27 maart 2019 naar vacature@dsp-groep.nl.   

Meer informatie?
Bel Christel Scholten of Mia Dieters op ons algemene nummer 020-6257537.


Werken bij DSP

Bij DSP werken betekent dat je een leuke en afwisselende baan hebt. De ene dag heb je overleg met een (potentiële) opdrachtgever, begeleid je een bijeenkomst op locatie en de andere dag werk je op kantoor, een prachtig pakhuis aan het IJ met een geweldig uitzicht.

Je werkt aan meerdere projecten tegelijk en afhankelijk van je kennis en kunde krijg je daarbij veel verantwoordelijkheid. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor onze klanten, want de wereld verandert voortdurend.

We zijn altijd op zoek naar jong en meer ervaren talent met expertise op en affiniteit met beleidsthema’s als jeugd, zorg, veiligheid, sport, cultuur en sociaal domein. Ondernemende, gedreven onderzoekers, adviseurs en procesbegeleiders, die onze opdrachtgevers in de publieke sector graag willen ondersteunen bij maatschappelijke vraagstukken.

Heb je belangstelling om daar jouw bijdrage aan te leveren? Stuur dan een open sollicitatie aan Paul Duijvestijn, partner bij DSP via het mailadres sollicitatie@dsp-groep.nl.

Wil je meer weten over werken bij DSP?

Neem dan contact op met Paul Duijvestijn, hij staat je graag te woord!

Paul Duijvestijn Paul Duijvestijn