Profiel

Door mij te verdiepen in verschillende sociaalwetenschappelijke disciplines zoals politicologie, internationale betrekkingen, conflict studies en antropologie heb ik veel interesse opgebouwd voor onderwerpen die raakvlakken hebben met veiligheid, conflict en de relatie tussen burger en overheid. Het liefste benader ik deze onderwerpen vanuit het perspectief van de mensen die zo dicht mogelijk op het vraagstuk staan. Hierbij lukt het mij goed om al deze perspectieven samen te brengen en zo een context te duiden. In het kwalitatief onderzoek voel ik mij dan ook als een vis in het water, daarnaast vind ik het ook leuk om aan snellere en meer resultaatgerichte projecten te werken. Ik heb dan ook heel veel zin om bij DSP-groep aan verschillende opdrachten te werken als onderzoeker en adviseur.

Ervaring

Ik heb ervaring opgedaan als kwalitatief onderzoeker en in meer projectmatige rollen, onder andere bij Artsen Zonder Grenzen, de universiteiten van Amsterdam en Utrecht, en de Gemeente Amsterdam. Interviewen, (participatief) observeren, het verzamelen, interpreteren en organiseren van informatie zijn vaardigheden die mij goed afgaan. Daarnaast vind ik het leuk om oplossingsgericht samen te werken in een team en een mooi resultaat op te leveren. Onderwerpen waar ik mij recent mee bezig heb gehouden zijn veiligheid en leefbaarheid binnen het gebiedsgericht werken, de samenwerking tussen politie en zorg, en informele veiligheidsorganisaties.

Typisch Lotje

  • Het kost mij weinig moeite om overzicht te houden en structuur aan te brengen.
  • Ik vind het leuk om te sparren en samen een resultaat neer te zetten.
  • Wanneer ik mij mag onderdompelen in een nieuwe omgeving en wat kan leren over andere perspectieven dan geeft mij dat veel energie.