Profiel

Ik ben thuis op het terrein van Openbare Orde en Veiligheid. Of het nou om cameratoezicht gaat of integrale veiligheidsplannen, het gaat om samenwerken. Alle partijen kijken vanuit hun eigen achtergrond naar een vraagstuk en het is de kunst alle stakeholders te binden aan een gezamenlijk doel. Als regisseur overzie ik het grote geheel, ik weet snel welke mogelijkheden er zijn. In elke situatie speel ik met de belichting totdat het juiste beeld is gevonden. Lopen de losse scènes anders dan verwacht, dan improviseer ik.

Als specialist veiligheidsbeleid ben ik goed bekend met onderwerpen als toezicht in de openbare ruimte, veilig ondernemen, veiligheidsgevoelens en sociaal veilig ontwerp en beheer. Gemeenten en politie zijn mijn opdrachtgevers voor onderzoeken, maar vooral ook adviestrajecten.

Gefascineerd ben ik door wat (groepen) mensen beweegt. Dat verklaart mijn keuze voor de studies Culturele Antropologie en Sociale Psychologie en waarom ik recentelijk een opleiding over veranderkunde volgde.

Typisch Paul

  • Regie voeren zonder macht, een mooie uitdaging!
  • Ik ben sociaal, direct en resultaatgericht.
  • Veranderen is leuk.