Profiel 

Optimistisch in elke situatie, dat is mijn werkwijze. Met een positieve blik kijk ik naar omstandigheden om er vervolgens mee aan de slag te gaan. 

Ik heb een bachelor Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Tijdens deze opleiding leerde ik om out of the box te denken en ontwikkelde daarmee mijn vindingrijkheid.

Momenteel ben ik gestart met mijn (pre-)master Sociologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De opleiding maakt me enthousiast over het analyseren van maatschappelijke vraagstukken rondom cultuur en sport. Mijn interesse zorgt ervoor dat ik altijd andermans perspectief probeer te begrijpen om me zo goed mogelijk in te leven.  

Bij DSP ontvang ik bezoekers, zorg dat het koffieapparaat blijft werken – zeer belangrijk! – en ondersteun ik de onderzoekers en adviseurs in hun projecten.

Typisch Tristan 

  • Optimistisch in iedere situatie 
  • Op zoek naar creatieve oplossingen 
  • Inlevingsvermogen in verschillende perspectieven  

Wil je Tristan iets vragen?

Neem dan contact met hem op, hij staat je graag te woord!