Mijn naam is Vincent, stagiair bij DSP-groep voor de komende drie maanden. Als onderdeel van mijn afstudeerperiode zal ik meehelpen bij meerdere projecten en tegelijkertijd aan mijn scriptie werken. Ik heb affiniteit met concrete beleidsoplossingen voor sociale vraagstukken. Door mijn studie Sociologie heb ik de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan met zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Mede hierdoor heb ik het belang ingezien van grondig onderzoek om zo een sociaal probleem op wetenschappelijke basis te ontleden. Op deze wijze kan ik dan hopelijk een bijdrage leveren aan de onderzoeken die worden gedaan door DSP-groep.

Mijn scriptie

Voor mijn scriptie richt ik mij op onderbesteding van gemeenten in het sociale domein in relatie tot onvolledig bereik van doelgroepen. Gezien de recente decentralisaties is dit een hot topic binnen met publieke debat. Door aanloopproblemen is er een chaotische toestand ontstaan en onderzoek naar de problemen (en oplossingen) is dus gewenst. In de komende weken wil ik een concrete probleemstelling en onderzoeksvraag formuleren, zodat ik uiteindelijk een sterk onderzoek kan uitvoeren waar de samenleving echt iets aan heeft.

Mijn profiel

Als persoon ben ik analytisch sterk en geloof in de kracht van helder opgezet onderzoek. Door een gezonde dosis nieuwsgierigheid gecombineerd met doorzettingsvermogen wil ik graag doorgroeien in het uitvoeren van beleidsonderzoek. In ieder geval hoop ik in de komende maanden veel te leren bij DSP-groep.

Contact opnemen met Vincent?

Wil je iets weten over Vincent of over zijn projecten bij DSP? Neem dan contact met hem op. Vincent staat u graag te woord!
vdegoeij@dsp-groep.nl

Stuur ons een bericht