Profiel

In oktober 2021 ben ik als adviseur gestart bij DSP. Ik ben voornamelijk actief in het jeugddomein en maak daarbij ook graag uitstapjes naar het gezondheids- en veiligheidsdomein om zo weer nieuwe indrukken op te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben positief, sociaal en pragmatisch ingesteld. Vanuit die houding start ik altijd mijn opdrachten. Ik ben sterk in processen begeleiden (op zowel gemeentelijk, regionaal als landelijk niveau) waarbij veel belangen en samenwerkingspartners aanwezig zijn.

De afgelopen jaren heb ik bij DSP al veel verschillende opdrachten mogen doen. Ik ben projectleider bij het Deltaplan Jeugd in de gemeente Eindhoven waar ik veel verschillende pilots bedenk en implementeer. Daarnaast ben ik actief als procesbegeleider op de brede SPUK-regeling op het gebied van gezondheid, sociale basis en sport en bewegen bij verschillende gemeenten. Verder ben ik actief bij verschillende gemeenten als procesbegeleider voor het opstellen van het plan van aanpak Preventie met Gezag. Ik ben altijd benieuwd naar mijn volgende opdracht.

Ik heb na mijn Bachelor Pedagogische wetenschappen en Master Jeugdstudies gewerkt bij non-profitorganisaties en later bij het ministerie van Volksgezondheid, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd. Hier heb ik mij in de rollen van zowel inhoudelijk adviseur, onderzoeker als procesbegeleider op de thema’s binnen het onderwijs- en jeugddomein ingezet. Mijn ervaring zit op verschillende inhoudelijke thema’s zoals complexe casuïstiek, voorkomen uithuisplaatsingen, jeugdbescherming, jeugdcriminaliteit, wijkgericht werken, positieve gezondheid en sociale basis. Daarnaast vind ik het leuk om grote bijeenkomsten te begeleiden en te modereren.

Typisch Amber:

  • Altijd eerst op zoek naar de menselijke connectie
  • Houdt van afwisseling tussen analyseren en doen
  • Is niet snel van haar stuk te brengen