Urban environment – security threat or opportunity for prevention?

Op 6 oktober vind de conferentie ‘Urban environment – security threat or opportunity for prevention’ plaats in Praag. Oprichter Paul van Soomeren zal hier twee lezingen geven. Lezing 1: Crime Prevention through building design, urban planning and city maintenance — Principles and process. Lezing 2: A police partnership approach for Crime Prevention through Environmental Design (CPTED): from arson and burglary to terrorism, vandalism and violence.

Locatie

De conferentie vindt plaats als een dagvullend evenement op 6 oktober 2022 in Praag in de gebouwen van het Praag Congrescentrum (5. května 1640/65, Praag 4) met een adembenemend uitzicht op de skyline van Praag.

Deelname gratis, aanmelden voor 5 september

Deelname aan de conferentie is gratis. De voertaal van de conferentie zal Engels zijn. Je kunt je deelname aan de conferentie bevestigen door jezelf hier te registreren: https://forms.gle/eWpAQ7X8dK5qCvFCA, uiterlijk 5 september 2022.

Na het registratieproces ontvangt elke deelnemer een bevestigingsmail met verdere instructies voor de conferentie, een gedetailleerd programma en andere instructies voor het ondertekenen in het accreditatiesysteem.

Meer weten over de conferentie of over het onderwerp misdaadbestrijding door ontwerp en beheer van de gebouwde omgeving?

Neem dan vrijblijvend contact op met Paul van Soomeren. Hij staat je graag te woord.