Samen werken aan een betere samenleving

Wij bieden projectleiders aan die tijdelijk een project of programma uitvoeren, een team begeleiden of een projectorganisatie aansturen. We vormen daarbij vaak de spil tussen de interne organisatie van de opdrachtgever en de eventuele externe betrokken partijen. Door de inhoudelijke expertise en kennis van het ambtelijke speelveld zijn onze projectleiders flexibel en doeltreffend inzetbaar. We zorgen ervoor dat projecten zorgvuldig afgerond of overgedragen worden en dat de opgebouwde kennis en opgeleverde producten binnen de organisatie goed geborgd worden.

Project

Stedelijk coördinator Jeugd en Veiligheid

Terugblik op 1,5 jaar detachering van Annelijn Remmelink als stedelijk coördinator binnen het cluster Jeugd en Veiligheid van de gemeente Amsterdam.

Bekijk dit project
Project

Detachering Nina Faulstich als coördinator Schoolveiligheid

Sinds maart 2022 is Nina gedetacheerd aan de gemeente Amsterdam (cluster Jeugd&Veiligheid) als coördinator Schoolveiligheid.

Bekijk dit project
Project

Procesbegeleider Doorbraakteam

Noortje Dickhoff is gedetacheerd als procesbegeleider (Overlastgevende) Multiprobleemgezinnen/ Doorbraakteam in Amsterdam

Bekijk dit project
Alle projecten

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur ons een bericht