Even voorstellen

In oktober 2019 ben ik als onderzoeker/adviseur begonnen bij DSP-groep. Mijn focus ligt momenteel voornamelijk op het jeugddomein. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door een grote nieuwsgierigheid en interesse naar sociaal maatschappelijke vraagstukken en de snijvlakken hiertussen, waardoor ik in de vele verschillende opdrachten een mooie uitdaging zie. Met mijn doel- en oplossingsgerichte aanpak ben ik een echte doorzetter die zich niet gemakkelijk uit het veld laat slaan.

Ervaring

Ik studeerde Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek en daaropvolgend behaalde ik de master Youth Studies aan de Universiteit Utrecht. Na het afronden van mijn studie was ik werkzaam als zelfstandige. Gedurende deze periode hield ik mij voornamelijk bezig met de praktische uitvoering van interventies op het gebied van o.a. de seksuele ontwikkeling van adolescenten, middelengebruik en social media. De praktische kennis die ik heb opgedaan in de uitvoering van jeugd- interventies kan ik bij DSP-groep goed toepassen op de spelende vraagstukken in het jeugddomein.

Typisch ik

  • Ik ben een teamplayer die ervan houdt om ieders kwaliteiten optimaal te benutten en samen te streven naar een mooi eind product
  • Ik ben actie- en doelgericht, een echte aanpakker
  • Ik ben positief ingesteld en vind het leuk om anderen enthousiast te maken

Contact opnemen met Nina?

Wil je iets weten over Nina of over haar projecten bij DSP? Neem dan contact met haar op. Ze staat je graag te woord.