Interactieve workshop

De interactieve workshop ‘Hoe coördineer je een misdaadpreventie project?’ leidt de deelnemers door de verschillende stappen van een preventieproject, van start tot evaluatie. Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijgen de deelnemers praktische tools aangereikt die klaar zijn voor gebruik in de praktijk en reflecteren op de eigen ervaringen van de deelnemers.

Conferentie op 28 en 29 april in Brussel

De European Crime Prevention Conference is de tweejaarlijkse conferentie van het EUCPN en biedt een forum voor beleidsmakers, academici en mensen uit de praktijk om kennis en ervaringen op het gebied van misdaadpreventie in de hele Europese Unie te delen.  

Gezamenlijke aanpak bij misdaadpreventie

Het belangrijkste onderwerp van 2022 is de gezamenlijke aanpak bij misdaadpreventie. Coproductie van veiligheid, samenwerking over de grens, slimme coalities tegen georganiseerde misdaad… Het idee om samen te werken aan een veiligere samenleving wordt door velen gedeeld. Maar samenwerkingsverbanden brengen ook uitdagingen met zich mee. Hoe de juiste partners identificeren? Wie neemt de leiding? Welke informatie wordt met wie gedeeld? En hoe zorgen we ervoor dat het allemaal werkt, gezien het mandaat en de competenties van elke partner?

Meer informatie en programma

European Crime Prevention Conference 2022 | EUCPN

Geïnteresseerd in een gesprek?

Neem gerust (vrijblijvend) contact op met Paul van Soomeren of Bram van Dijk. Zij staan je graag te woord.