Ik werk sinds 1 juli bij DSP als junior adviseur en onderzoeker. Ik heb een brede academische achtergrond in Sociologie, Rechten en Organisatiewetenschappen. Vanuit dit brede palet werk ik graag aan complexe vraagstukken in de zorg en het sociaal domein. Daar krijg ik energie van. Met mijn nieuwsgierigheid en drive hoop ik bij te dragen aan de maatschappelijke ontwikkelingen rond kwetsbare groepen.

Ik had altijd een fascinatie voor kwetsbare groepen. Toen ik tijdens mijn studententijd als bijbaan werkte in de thuiszorg, werd deze fascinatie vanuit de praktijk alleen maar groter. Tijdens mijn studie Sociologie kon ik mijn interesse in kwetsbare groepen en zorg vanuit een beleidsmatige kant benaderen. In 2015 deed ik onderzoek naar de decentralisatie van de Awbz naar de Wmo door bij verschillende gemeenten keukentafelgesprekken bij te wonen. Een spannend en uitdagend onderzoek waarbij ik de transitie vanuit de verschillende invalshoeken mocht aanschouwen. Bij DSP komen mijn interesse in  kwetsbare groepen en het zorgbeleid goed tot zijn recht.

Verder vind ik het interessant als verschillende domeinen elkaar raken. Het domeinoverstijgende karakter van DSP-groep, samen met het enthousiasme en de inhoudelijke kennis van mijn huidige collega’s, maakten dat ik bij DSP-groep wilde komen werken.

Bij DSP-groep ben ik momenteel bezig met een landelijk onderzoek naar de meerwaarde van gespecialiseerde cliëntenondersteuning voor mensen met een complexe zorgvraag en ik werk aan het project Portretten Verwarde Personen.

Wilt u meer weten? Bekijk gerust mijn CV of neem contact op.

Contact opnemen met Babette?

Ze staat je graag te woord.