Bereiken van doelen

Via trainingen en coaching helpen wij professionals met het bereiken van hun persoonlijke doelen, individueel of in teamverband. We hebben ervaring met veranderprocessen, interventiemethodes en gesprekstechnieken. Onze trainingen worden meestal in-company en op maat aangeboden, passend bij de behoefte van de klant. Daarnaast worden we regelmatig gevraagd voor het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan opleidingen van studiecentra en trainingsbureaus.

Project

Individueel casusoverleg CTER

Onderzoek naar de succesfactoren en verbeterpunten van het individueel casusoverleg (ICO) (Contra)-terrorisme, Extremisme en Radicalisering (CTER) voor de drie Zorg- en Veiligheidshuizen in Noord-Holland.

Bekijk dit project
Project

Preventie met Gezag in Den Haag en Lelystad

DSP-groep heeft de gemeente Den Haag en gemeente Lelystad ondersteund bij het opstellen van het plan van aanpak Preventie met Gezag.

Bekijk dit project
Project

Doorontwikkeling casusregie ZVH Haaglanden

DSP-groep ondersteunde het Zorg- en Veiligheidshuis Haaglanden bij de doorontwikkeling van casusregie.

Bekijk dit project
Project

Vakontwikkeling ZVH Zaanstreek-Waterland

DSP-groep heeft voor de professionals die samenwerken in het netwerk Zorg en Veiligheidshuis Zaanstreek-Waterland een vakontwikkeling verzorgd met het thema ‘Regievoeren zonder macht’.

Bekijk dit project
Project

Vakontwikkeling Zorg- en Veiligheidshuizen van start

De vakontwikkeling voor de procesregisseurs van alle Zorg- en Veiligheidshuizen in Nederland is digitaal van start gegaan.

Bekijk dit project
Alle projecten

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur ons een bericht