Even voorstellen

Ik ben op 1 november bij DSP-groep komen werken als onderzoeker in het domein veiligheid. De mens achter het criminele gedrag spreekt mij enorm aan, aangezien er vaak tal van omstandigheden en risicofactoren zijn die ertoe hebben geleid dat er bepaald gedrag plaatsvindt. Het zou eigenlijk iedereen kunnen overkomen, en dan wil je zo goed mogelijk worden geholpen om weer gelukkig te zijn.

Ervaring

In mijn studie Interventiecriminologie die ik heb afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik mij veelvuldig beziggehouden met de optimalisering van interventies, de vraag wat werkt en wat niet en welke factoren hierbij een rol spelen. Ik word er enthousiast van om bij te dragen aan de vraag hoe hulp of preventieve maatregelen het beste kunnen worden vormgegeven zodat (meer) criminaliteit wordt voorkomen. Juiste bejegening en gelijke behandeling door alle verschillende actoren staan daarbij hoog in het vaandel!

Typisch Aline:

  • Enthousiast, energiek en positief!
  • Structuurjunkie
  • Ik ben altijd benieuwd naar de reden achter gedrag

Contact opnemen met Aline?

Wil je meer weten over Aline of over haar projecten bij DSP? Neem dan contact met haar op. Ze staat je graag te woord.