Het Actiecentrum Veiligheid en Zorg Amsterdam (AcVZ) heeft DSP gevraagd om het kernteam vakontwikkeling AcVZ te ondersteunen bij het snel en zorgvuldig oppakken van de verschillende uitdagingen die voor hen liggen. Noortje Dickhoff en Iris Struick zijn inmiddels met veel enthousiasme aan deze klus begonnen.

Regisseurs Top400/Top600 en projectleiders jeugd en veiligheid

Noortje en Iris ondersteunen bij het uitvoering geven aan het huidige aanbod van het programma vakontwikkeling voor regisseurs Top400/Top600 en projectleiders jeugd en veiligheid en helpen bij het opstellen van het programma voor 2023.

Verkenning

Samen met het kernteam zijn zij verantwoordelijk voor de uitvoering van de openstaande programmaonderdelen van 2022 en het komen tot een definitief programma voor de vakontwikkeling in 2023. Hiervoor verrichten zij een verkenning uit onder deelnemers en betrokkenen. Hiermee kijken ze naar waar de behoefte, maar vooral ook de noodzaak ligt om het vak regievoeren uit te kunnen voeren ten behoeve van de invulling van het programma vakontwikkeling 2023.

Brainstormen

Verder houden zij verschillende brainstormsessies met het kernteam om te komen tot een conceptprogramma voor de vakontwikkeling in 2023. Ook stemmen zij af met de trainers binnen de vakontwikkeling ten behoeve van het vormgeven, uitwerken, organiseren en inplannen van de trainingen in het programma.

Besluitvorming en inschrijving

Tot slot dragen zij zorg voor besluitvorming met alle partners die betrokken zijn bij de vakontwikkeling en begeleiden zij het proces van inschrijving voor het programma van de vakontwikkeling in 2023.

Meer weten over de ondersteuning van het Actiecentrum Veilgheid & Zorg gemeente Amsterdam?

Neem dan contact op met Noortje Dickhoff. Ze vertelt je er graag meer over.