Goed onderbouwd beleid opstellen

Als beleidsadviesbureau helpen wij organisaties met het opstellen van goed onderbouwd beleid. Door deskundig advies te geven, gebaseerd op de uitkomsten van praktijkgericht beleidsonderzoek en onze jarenlange ervaring op uiteenlopende beleidsvelden. We geven advies gericht op de verschillende fasen in het beleidsproces. Bij de ontwikkeling of uitvoering van nieuw beleid of bij de evaluatie of bijstelling van bestaand beleid. We hebben ook ruime ervaring met het schrijven of redigeren van beleidsdocumenten of bedrijfsplannen voor opdrachtgevers.

Expertise

Onze focus richt zich met name op de sociale, ruimtelijke of bestuurlijke kanten van een vraagstuk. Wij hebben onder andere expertise op het gebied van het sociaal domein, zorgopenbare orde en veiligheid, justitie en veiligheid, cultuur en mediawonen met zorg, jeugd, sport en bewegen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken

Project

DSP ondersteunt gemeenten in de NPO-aanpak

Op verzoek van het ministerie van OCW stelt een consortium van DSP-groep, Sardes, Oberon, CED groep en CAOP experts beschikbaar om kleinere gemeenten te ondersteunen.

Bekijk dit project
Project

Doorontwikkeling casusregie ZVH Haaglanden

DSP-groep ondersteunde het Zorg- en Veiligheidshuis Haaglanden bij de doorontwikkeling van casusregie.

Bekijk dit project
Project

Vakontwikkeling ZVH Zaanstreek-Waterland

DSP-groep heeft voor de professionals die samenwerken in het netwerk Zorg en Veiligheidshuis Zaanstreek-Waterland een vakontwikkeling verzorgd met het thema ‘Regievoeren zonder macht’.

Bekijk dit project
Alle projecten

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur ons een bericht