Organisaties die ondersteuning nodig hebben

Wij ondersteunen organisaties die (tijdelijk) een tekort aan mensen of kennis hebben door medewerkers uit te lenen. Voor een korte opdracht, maar ook voor de lange termijn. We hebben interimmanagers, projectleiders en beleidsadviseurs in dienst met kennis en ervaring op uiteenlopende terreinen. We kunnen op elk gewenst moment de tijdelijke ondersteuning bieden die nodig is. We zijn gewend ons snel in te werken, waardoor we meteen een meerwaarde kunnen zijn. We kunnen ondersteunen bij het doen van onderzoek, advies, beleidsvorming, uitvoering en projectleiding. Daarbij hebben we ervaring met interimfuncties bij de overheid (gemeenten, provincies en ministeries) en binnen maatschappelijke organisaties.

Project

Detachering Leonie Terlouw als programmasecretaris jeugdhulp

Beter samenspel voor veilig opgroeien: transformeren naar een nieuwe samenwerking tussen Gecertificeerde Instellingen (GI’s) en de lokale teams voor jeugdhulp in de regio Haaglanden

Bekijk dit project
Project

Projectleider ‘mensen met verward gedrag’

Christel Scholten landelijk projectleider zes verdiepingsregio’s in het programma 'mensen met verward gedrag'.

Bekijk dit project
Project

Projectleider Leerhuis Rotterdam

DSP-groep levert projectleider om Leerhuis gestalte te geven

Bekijk dit project
Project

Detachering Paul van Egmond projectleider prostitutie

Bekijk dit project
Project

Aanpak Top600 en het Actiecentrum Veiligheid

Aniek Verwest is intensief betrokken bij de Top600-aanpak in Amsterdam: een aanpak gericht op veelplegers van high impact delicten.

Bekijk dit project
Alle projecten

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur ons een bericht