Organisaties die ondersteuning nodig hebben

Wij ondersteunen organisaties die (tijdelijk) een tekort aan mensen of kennis hebben door medewerkers uit te lenen. Voor een korte opdracht, maar ook voor de lange termijn. We hebben interimmanagers, projectleiders en beleidsadviseurs in dienst met kennis en ervaring op uiteenlopende terreinen. We kunnen op elk gewenst moment de tijdelijke ondersteuning bieden die nodig is. We zijn gewend ons snel in te werken, waardoor we meteen een meerwaarde kunnen zijn. We kunnen ondersteunen bij het doen van onderzoek, advies, beleidsvorming, uitvoering en projectleiding. Daarbij hebben we ervaring met interimfuncties bij de overheid (gemeenten, provincies en ministeries) en binnen maatschappelijke organisaties.

Project

Detachering Amber van Berkel Deltaplan Jeugd Eindhoven

Sinds maart 2022 is DSP-adviseur Amber van Berkel gedetacheerd bij de gemeente Eindhoven als kartrekker ‘extra inzet transformatie’ voor het Deltaplan Jeugd

Bekijk dit project
Project

Detachering Nina Faulstich als coördinator Schoolveiligheid

Sinds maart 2022 is Nina gedetacheerd aan de gemeente Amsterdam (cluster Jeugd&Veiligheid) als coördinator Schoolveiligheid.

Bekijk dit project
Project

Stedelijk coördinator Jeugd en Veiligheid

Terugblik op 1,5 jaar detachering van Annelijn Remmelink als stedelijk coördinator binnen het cluster Jeugd en Veiligheid van de gemeente Amsterdam.

Bekijk dit project
Alle projecten

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur ons een bericht