Organisaties die ondersteuning nodig hebben

Wij ondersteunen organisaties die (tijdelijk) een tekort aan mensen of kennis hebben door medewerkers uit te lenen. Voor een korte opdracht, maar ook voor de lange termijn. We hebben interimmanagers, projectleiders en beleidsadviseurs in dienst met kennis en ervaring op uiteenlopende terreinen. We kunnen op elk gewenst moment de tijdelijke ondersteuning bieden die nodig is. We zijn gewend ons snel in te werken, waardoor we meteen een meerwaarde kunnen zijn. We kunnen ondersteunen bij het doen van onderzoek, advies, beleidsvorming, uitvoering en projectleiding. Daarbij hebben we ervaring met interimfuncties bij de overheid (gemeenten, provincies en ministeries) en binnen maatschappelijke organisaties.

Project

De Deventer cultuursector tijdens corona

Detachering Ronald Nijboer als beleidsadviseur Cultuur

Bekijk dit project
Project

Detachering Annelijn Remmelink Leerplicht

Aanpak van thuis zittende leerplichtige leerlingen door Programma Thuiszitters

Bekijk dit project
Project

Detachering Annelijn Remmelink regio Haaglanden

Beter samenspel voor veilig opgroeien: transformeren naar een nieuwe samenwerking tussen Gecertificeerde Instellingen (GI’s) en de lokale teams voor jeugdhulp in de regio Haaglanden

Bekijk dit project
Alle projecten

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur ons een bericht