Wij helpen organisaties met het delen van aanwezige kennis

Kennis delen is voor elke organisatie belangrijk. Het delen van kennis draagt bij aan het leren, profileren en inspireren binnen en buiten de organisatie. Niet elke organisatie is even bekend met het delen van kennis. Met wie zou zij kennis willen delen? Waarom? En welke vorm is dan het meest geschikt? Vanuit onze jarenlange ervaring helpen wij organisaties graag met het beantwoorden van deze vragen en het in gang zetten en uitvoeren van de meest geschikte vorm van kennisdeling. De afgelopen jaren kwamen wij met uiteenlopende opdrachtgevers tot uiteenlopende vormen van kennisdeling. Van collegereeksen en werkconferenties, tot magazines,  portretten, factsheets en informatieve documentaires.

Project

Verkenning rechtsextremisme in Nederland

Online radicalisering en hoe het wordt onderschat.

Bekijk dit project
Project

Leernetwerk Zorg- en Veiligheidshuis Haaglanden

Ondersteuning bij de ontwikkeling tot een regionaal expertisecentrum en kennisknooppunt Haaglanden

Bekijk dit project
Project

Bijeenkomst procesregisseurs Zorg- en Veiligheidshuizen

Succesvolle collectieve bijeenkomst vakontwikkeling procesregisseurs Zorg- en Veiligheidshuizen

Bekijk dit project
Project

Handreiking aanpak High Impact Crime

Probleemgericht werken aan High Impact Crime (ProHIC)

Bekijk dit project
Project

Coördinerend team Wet zorg en dwang

Begeleiding bij de invoering van de Wet zorg en dwang

Bekijk dit project
Joris van Erp - Arts en Wzd-functionaris bij Ipse de Bruggen, gehandicaptenzorg

‘’We zijn blij met de inzet van het ondersteuningsteam bij het zoeken naar oplossingen voor crisisopnamen. Belangrijke voorwaarden voor een goede regie zoals het hebben van overzicht van beschikbare plaatsen en een praktische route bij het aanvragen van inbewaringstellingen zijn nog niet goed geregeld en dit bemoeilijkt een vlotte afhandeling van crisisopnamen. Het is het team met diplomatiek optreden gelukt de belangrijkste spelers aan tafel en de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Ook heeft het team ons op weg geholpen met het Wzd-beleidsplan door ons feedback te geven op ons conceptbeleidsplan.’’

Alle projecten

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur ons een bericht